top of page

Svart kök i Ek med Bänkskivor i Dekton Taga

Här ett stramt och modernt kök från Lykkedal. Med omsorg om detaljerna skapade inredarna på Lykkedal Anette och Martin Palmé ett elegant och sofistikerat kök tillsammans med kunden.


kök med brolösning med planmonterad borahäll i dekton
Lykkedal Modernt svart kök i massiv ek

Den taktila känslan och djupet i de nästan kolsvarta ekluckorna i kontrast med den varma greige tonen i Tagaskivan skapar en fantastisk djup och den höga kvaliteten i materialvalen hos både bänkskivor snickerier går inte att ta miste på.


vitrinskåp och skafferiskåp från golv till tak i modernt kök
Skafferiskåp och vitrinskåp från golv till tak


Ett platsbyggt kök som med sin självklara och symmetriska utformning blev både välkomnande och hemtrevligt med värme och en fin känsla för detaljerna. Tillsammans med kunden och produktionen ute på Lykkedal skapades ett unikt och helmassivt kök som med sin materialval är hållbart på alla sätt. Vitmenade stommar i eklamell. Skafferiskåp och integrerade vitvaror.modernt kök från lykkedal med ledlist och diskho
Vask med bänkskiva och backsplash i dekton taga

Alla bänkskivor och väggbeklädnad bakom vasken i vackra Dekton Taga som med sitt otroliga djup och sina naturrealistiska mönster inspirerad av naturstenen Taj Mahal, ger den där slutliga svala och avslappnade elegansen hos ett kvalitetsmaterial.


Bänkskivorna är även monterade på sidorna av köksön och skapar en fantastisk brolösning flankerade av två vinkylar på båda sidor om bardelen i mitten.


vinkyl i köksö med integrerad kyl och frys i teknikvägg
Brolösning i helmassivt svart träkök från Lykkedal

Bora Xpure i ön skapar en plats för matlagning och umgänge med familj och gäster även när man lagar maten.


bora xpure induktionshäll med inyggd fläkt i köksön i köket av Lykkedal
Bora Xpure i köksön - Bänkventilation som verkligen fungerar

Vi strävar alltid efter att Lykkedals Massiva köksprojekt ska bli något utöver det vanliga "


–Vårt mål är alltid att när köket är tillverkat och monterat ska idéen om kvalitet, umgänge, livsstil och matlagning kännas in i varje detalj"


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page