top of page

Kök och ting med en egen själ


Pärla- Ett klassiskt kök från Lykkedal

Lykkedals egna lilla pärla...


Alla köksskåpen i detta kök är målade i Lykkedals egna specialbrutna grå kulör, Linne - Det skapar en mjuk och dämpad elegans mot de vita väggarna med pärlspont och den stora spiskransen som försvinner in i väggen. Köksön och snickerierna är varsamt lackerade i en matt djupsvart nyans som kontrasterar snyggt mot det linnegrå


Över ön hänger armaturen Long John från Rubn. Subtilt och diskret hänger den där i sina läderstroppar. Självklar och cool, förstärker den det eleganta intrycket och ger en överträffad arbetsbelysning över köksön.
Och bänkskivorna sen... Oh lala! Vit marmor när den är som allra vackrast!Älskade ting! Den oväntade kombinationer av gammalt och nytt, skapar dynamik och

gör interiören spännande och full av historia.


Enkelt! Svalt! Elegant! Listen i shakerstil håller ordning på skatterna. Överskåpen ger detdär extra utrymmet som behövs för glas och alla de där sakerna som inte alltid passar bäst i de annars mycket praktiska utdragslådorna.

Integrerad diskmaskin och porslinsho från engelska Shaws. Luckan är innanförliggande

Skafferiskåp med Redahyllor- Inspirerande förvaring

Pelarna i denna inspirerande köksdröm är utdragbara och döljer smart förvaring, Varför inte ha kryddor, oljor och konserver här?

En plats för matlagning, Induktionsspis Falcon Elise i Rostfritt

13 visningar0 kommentarer
bottom of page