top of page

Montering/service/special

Lykkedal har ett eget bolag "Snickarhaken" med  professionella montörer/snickare som vet vad som gäller för montering av ett riktigt träkök. Välkommen att prata montering av den beställda inredningen med oss.

Snickarhaken Snickare, montering av kök interiör och tillverkning
Snickarhaken Snickeri Montering Service Lykkedal

 

En hantverkare att lita på

Lykkedal har egna montörer av kök och inredning - Snickarhaken som drivs av William Palmé med vårt Lykkedalsteam, ofta är det faktiskt samma personer som tillverkat köket hos oss på Lykkedal som sedan monterar det ute hos dig som kund

Vi vet hur viktigt det är att du känner sig trygg med den hantverkare som ska bygga om ditt hem. För oss är du som kund och dina önskemål det viktigaste. För att vi ska göra ett så bra resultat som möjligt värdesätter vi kontakten med dig som kund högt och anpassar dina önskemål till vår kunskap och expertis. På så sätt får du resultatet som du har förväntat dig och med mycket hög kvalitet. Med oss kan du känna dig trygg genom hela arbetsprocessen.

 

Vi finns här för dig.

Vi har gjort byggnationer och renoveringar runt om på flera platser i Sverige och Danmark.

När det gäller platsbyggda kök så krävs det kännedom om produkten och  ett stort kunnande när det gäller val av verktyg , infästning och tillvägagångssätt.


Hör av er till oss så berättar vi mer om hur utför våra monteringar.

bottom of page